<

Boek geen reis... boek een ervaring!

Met C-Holidays boekt u niet alleen een reis, maar een ervaring.
Reserveer één van de vakantiewoningen bij C-Holidays en kies voor een reis die u nooit meer zal vergeten.

Honden

Op vakantie met de hond

Neem uw trouwe viervoeter mee op reis. Wij zorgen ervoor dat uw huisdier en u van een onvergetelijke vakantie kunnen genieten. C-Holidays heeft daarom een uitgebreid aanbod aan vakantiehuizen die geschikt zijn voor uw huisdieren. Creëer de mooiste momenten samen met uw trouwe huisdier.

Strandvakantie

Strandvakantie

Sluit je ogen en stel je voor dat je wakker wordt met het geluid van de zee. Daar kunnen wij voor zorgen! Bij C-Holidays kan u zorgeloos van uw vakantie genieten, en dit op maar een boogscheut van het strand. Wat wil je nog meer? Kies voor een welverdiende vakantie aan de Belgische Kust met C-Holidays.

Fietsen

Fietsvakantie

Trek er op uit en verken de Belgische kuststeden en uitgestrekte polders met de fiets. Van De Panne tot Knokke, fiets zo veel je wil, zo ver je wil. Een toffe en sportieve vakantie. Wat kan je nog meer wensen?

Plopsaland De Panne

Een avontuurlijke uitstap

Neem de kusttram en ga met het hele gezin naar Plopsaland De Panne. De vakantiewoningen van C-Holidays in Middelkerke liggen op 30 minuten van het park (met de auto). Beleef een dag vol plezier in het grootste pretpark van Vlaanderen.

Familie

Grote families

Wilt u op reis met de hele familie? Kies dan voor meerdere vakantiehuizen. Ook voor de grotere families/gezinnen hebben wij genoeg keuze. Vanaf nu kan de hele familie mee op reis!

Vrienden

Uitstap met vrienden

Ga met al je vrienden op vakantie en logeer in een vakantiewoning van C-Holidays. Ga naar het strand, speel gezelschapspellen en maak er een vakantie om nooit meer te vergeten.

de beste prijs

boek je rechtstreeks!

Reserveren